Inno-Syringe™: tot 40% meer vaccinaties uit dezelfde flacon

Met deze nieuwe injectiespuit met zeer laag dood volume kunnen geen 5, maar liefst 7 doses vaccin uit een Pfizer flacon verkregen worden. Ideaal dus voor de huidige Covid-19 vaccinatiecampagne.

Inno-Syringe™: tot 40% meer vaccinaties uit dezelfde flacon
Inno-Syringe™ is de naam van de innovatieve ‘Low Dead Space Syringe’, die is ontwikkeld door de Pharma-dochter van de Rockmed Group. De injectiespuit met een zeer laag dood volume heeft als belangrijkste voordeel dat er slechts 3,5 microliter (µl) achterblijft in de spuit. In de praktijk komt dit erop neer dat er geen 5, maar zelfs 7 doses uit een flacon verkregen kunnen worden. Daarmee is de gepatenteerde en CE-gekeurde Inno-Syringe ideaal voor de huidige Covid-19 vaccinatiecampagne.

Leverbaar in twee varianten
De Inno-Syringe™ is leverbaar in twee varianten; LDSS LL Luer Lock( 6 doses) en de LDSS Fixed Needle (7 doses). De eerstgenoemde is voorzien van een afneembare canule, terwijl de LDSS Fixed Needle over een geïntegreerde canule met injectienaald beschikt.

Ten opzichte van traditionele injectiespuiten kan met de Inno-Syringe™ veel accurater gewerkt worden met minder handelingen, wat het risico op contaminatie verlaagt. Op basis van dezelfde flacon kunnen tot wel 40% meer mensen worden gevaccineerd. De LDSS Fixed Needle kent het laagste residu en is daarmee het meest effectief.

De voordelen van de Inno-Syringe™:

  • Tot 40% meer vaccinaties
  • Veel accuratere injecties zodat de juiste hoeveelheid vaccin wordt ingespoten
  • Minder handelingen dus lager risico op contaminatie
  • Gepatenteerd ontwerp, CE-gekeurd
  • Direct uit voorraad leverbaar


Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

LDSS Fixed innopharmaweb
LDSS LL innopharmaweb

Gerelateerd