Onafhankelijke partner oogheelkundige zorg

Rockmed is partner van de oogheelkundige zorg. Als onafhankelijk familiebedrijf, met een hecht team van gedreven medewerkers, staan we al 35 jaar oogspecialisten en oogprofessionals terzijde.

Door intensief samen te werken en dankzij ons internationale netwerk bedienen we de markt met kwalitatief hoogstaande producten en verrassen we continu met innovaties. Samen maken we de oogzorg beter en efficiënter én helpen we onze klanten om nóg beter te presteren.

Visie op de markt

Globalisering en schaalvergroting zijn aan de orde van de dag. Ook binnen de zorg centraliseert de markt en neemt de macht van inkoopcombinaties toe. Een prima ontwikkeling, zolang de zorg er beter en efficiënter van wordt.

Om de veranderende markt optimaal te kunnen bedienen, zet Rockmed in op expansie. Zo beschermen we onze belangen én die van onze leveranciers. En we werken er keihard aan om de grootste onafhankelijke oogheelkundige speler in de Benelux te blijven.

Het DNA van een familiebedrijf

Rockmed is een onafhankelijk familiebedrijf en dat merkt u aan onze manier van werken. De organisatie is professioneel, de lijnen zijn kort, de ongeveer 30 honkvaste medewerkers tot het uiterste gemotiveerd en onze werkwijze heeft een Brabantse inslag.

Die gemoedelijke cultuur koesteren we en wordt merkbaar gewaardeerd door zowel klanten als medewerkers.

Ontmoet het team
4696

Vooruitkijken als tweede natuur

Wie grenzen wil verleggen, moet continu vooruit kijken én op zoek gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Innovatie is dan ook een belangrijke pijler van onze organisatie. We beschikken over een groot en waardevol internationaal netwerk van toonaangevende fabrikanten en leveranciers.

Daarnaast reizen we de hele wereld over om op beurzen, congressen en symposia onze kennis up-to-date te houden en de allernieuwste innovaties te ontdekken.

ROCKMED NOG2019

Leren van én met elkaar

We willen blijven leren van én met elkaar. Bijvoorbeeld door het organiseren van wetlabs in ons fraaie pand, waar arts-assistenten ervaring opdoen met opereren, lenzen en ooglaserapparatuur.

Door verbindingen te creëren tussen oogartsen, optometristen, opticiens en producenten wordt kennis en samenwerking gedeeld. Op onze symposia trainen we artsen on the job en leiden we OK-assistenten op.

Test

Grenzen verleggen, ook letterlijk

Als Rockmed leveren we graag een concrete MVO-bijdrage door de internationale verschillen in oogzorg te verkleinen. In Zambia hebben we met de Nederlandse arts Samuel Verkerk van de Eye for Zambia Foundation een complete standaard oogkliniek ingericht.

Tijdens het project Nieuw-Nickery in Suriname hebben we een standaardinrichting neergezet en mensen getraind in het Mungra Medisch Centrum. Dat is het enige ziekenhuis buiten Paramaribo. De oogkliniek werd geopend door de Surinaamse minister van Volksgezondheid, de heer Antoine Elias.

In Marokko werkten we samen met Stichting Santé Pour Tous, een non-profit organisatie die zich richt op het bereikbaar maken en verbeteren van de Marokkaanse gezondheidszorg. Met behulp van een goede bril op sterkte of een eenvoudige staaroperatie wordt daar 80% van de blindheid en slechtziendheid verminderd. Via oogarts Ype Henry hebben we daar instrumentarium geleverd.

En ook in Zuid-Afrika en Azië zijn we betrokken bij diverse mooie oogzorginitiatieven.

Zambia 2

Onze merken

Rockmed werkt nauw samen met secuur geselecteerde toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoogwaardige oogheelkundige apparatuur en instrumenten.

HOYA Surgical Optics stelt oogchirurgen in staat om de kwaliteit van leven van miljoenen cataract patiënten te verbeteren.
Ruck Ophthalmologische Systeme GmbH, voor Duitse kwaliteitsproducten
Hier ligt de focus op verkoop en distributie van innovatieve oogproducten, verbandmiddelen en andere medische producten.
MED Medical Products is een wereldspeler op het gebied van complete operatiepakketten voor ophthalmologie.
Sterimedix is een van de marktleiders op het gebied van oogchirurgische producten voor eenmalig gebruik.
Mani is een wereldwijd snel groeiende verkoper van medische instrumenten, gespecialiseerd in chirurgische en tandheelkundige producten.
Blink focust zich op het leveren van medische apparatuur en instrumenten van A-kwaliteit, gekoppeld aan een top klantenservice.
Dit bedrijf speelt een vooraanstaande rol dankzij de introductie van vele innovatieve chirurgische instrumenten.
In 1947 in Japan opgericht door een groep camera enthousiastelingen en uitgegroeid tot marktleider in 'specular microscopy'.
Natus Medical richt zich vooral op het gezichtsvermogen van pasgeboren baby's.
MST versimpelt complexe chirurgische ingrepen door continue met vernieuwende producten te komen.
“Modern materials, modern design and modern process control are the drivers of Network Medical Products Ltd.”
Vanaf de oprichting in 1984 is FCI uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van ophthalmische chirurgische instrumenten.
Leica Microsystems ontwikkelt en verkoopt microscopen en wetenschappelijke instrumenten voor het analyseren van micro- en nanostructuren.
Toonaangevende leverancier o.g.v. beeldvorming en chirurgische oplossingen, zoals echografie, digitale fotografie en beeldbeheerssystemen.
Norlase is gespecialiseerd in laseroplossingen voor de volgende generatie voor behandeling van aandoeningen van het netvlies en glaucoom.
TOMEY - specialist in oogheelkundige diagnostische instrumenten.
Dé fabrikant van mobiele funduscamera's. Door integratie van software en kunstmatige intelligentie is screening voor iedereen mogelijk.
Katena Products Inc. is een innovatief en vooraanstaand bedrijf op het gebied van chirurgische ophthalmische instrumenten.
Corza Medical levert diverse soorten chirurgische messen en hechtingen (Sharpoint)
MDTech is een Italiaans en vooruitstrevend bedrijf en biedt oogheelkundige producten voor met name cataractchirurgie.
Al bijna 30 jaar ontwikkelt UFSK-International OSYS zeer gespecialiseerde mobiele operatietafels en operatiekamerstoelen voor oogheelkunde.
Katalyst Surgical is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van retinale instrumenten. Sinds 2022 is Katalyst onderdeel van FCI.
Optopol bestaat meer dan 30 jaar en levert o.a. de snelste en meest functierijke SD-OCT die momenteel beschikbaar is op de markt.