Nieuwe technologie, vertrouwde producten

Rockmed Opto staat voor innovatie in de oogzorg en richt zich op optometristen en opticiens in de gehele Benelux. Met nieuwe technologie, vertrouwde producten en pragmatische oplossingen spelen we continu in op de actuele behoeften in de branche. Sinds 2014 dragen wij met volle overgave ons steentje bij aan de synergie tussen optometristen, opticiens en oogspecialisten.

Totaalleverancier voor de optiekbranche

Rockmed Opto is totaalleverancier voor optometristen en opticiens en biedt een breed assortiment van innovatieve diagnostische apparatuur en vertrouwde producten. Ons werkgebied beslaat beurzen, congressen en symposia in binnen- en buitenland. Met de innovaties die we daar tegenkomen, maken we uw werk makkelijker, beter of sneller. Uw vertrouwde producten, bijvoorbeeld voor de behandeling van droge ogen, leveren we snel en voordelig, desgewenst via onze webshop, die in de 2e helft van 2020 online komt.

Kennis, ervaring en samenwerking

Met onze specialistische kennis en ervaring én door intensieve onderlinge samenwerking maken we de oogzorg beter en efficiënter. We hebben een eigen optometrist in ons team om klinische ondersteuning te geven. Al onze bedrijfsactiviteiten zijn erop gericht de optometrie, optiek en oogheelkunde dichter bij elkaar te brengen. Daar wordt iedereen in de branche uiteindelijk beter van, inclusief de cliënt of patiënt.

Maak kennis met onze nieuwe webshop
Als Optometrist weet ik hoe belangrijk het is om accuraat en cliëntvriendelijk oogonderzoek uit te kunnen voeren. Rockmed Opto zoekt continue naar innovatieve oplossingen om samen met u oogzorg naar een hoger plan te tillen. Ik ondersteun u graag bij fundus screening, refractie, traanfilm analyse of droge ogen behandeling. Met de juiste apparatuur én met bijpassende software. Daarnaast staan persoonlijke training, service én begeleiding bij ons hoog in het vaandel. We care about your eyecare!
Jessica de Groot Optometrist
Jessica de Groot 1001