Partner in oogheelkunde

Rockmed Ophtha vormt het hart van onze organisatie en werkt al ruim 35 jaar samen met oogheelkundige specialisten. Centraal staan kennis, innovatieve apparatuur en medical devices die oogartsen helpen om nóg beter te presteren. Het assortiment varieert van diagnostische apparatuur, oogheelkundige lasers en disposables tot instrumentarium voor specialistische behandelingen. U vindt bij ons een zeer breed productaanbod op het gebied van cataract, refractie, medische retina, lacrimaal, orbita en glaucoom.

Gemotiveerd team

Vanuit het hoofdkantoor in Oirschot, met een uiterst gemotiveerd team van goed opgeleide medewerkers, is Rockmed al meer dan 35 jaar actief in Nederland en de rest van de Benelux. We staan dicht bij onze klanten doordat onze mensen letterlijk en figuurlijk dezelfde taal spreken als onze cliënten. Op die manier zijn we de markt optimaal van dienst met de meest innovatieve en kwalitatief hoogstaande artikelen voor oogheelkundige specialisten.

De beste visus voor de patiënt

Net als de oogheelkundige specialisten, waar we mee samenwerken, zetten wij in op de beste visus voor de patiënt. Op internationale beurzen, congressen en symposia vinden we steeds weer de allernieuwste innovatieve apparatuur en medical devices. Daarnaast zijn we vooral actief in de levering van intraoculaire lenzen (IOL’s) aan privéklinieken en oogziekenhuizen. Het is onze ambitie om met de toonaangevende IOL’s van fabrikant Hoya marktleider te worden in de Benelux.

Klinieken en operatiekamers

Rockmed Ophtha adviseert ook bij de bouw van oogklinieken en de inrichting van operatiekamers. Door onze brede kennis, lange ervaring én een zorgvuldig opgebouwd netwerk bieden wij waardevolle totaaloplossingen op dit specifieke werkgebied.

Gedreven professionals

Om toegevoegde waarde te leveren aan oogheelkundige specialisten is er meer nodig dan alleen de beste producten. Daarom treft u bij Rockmed Ophtha altijd goed opgeleide, ervaren en vaak medisch onderlegde medewerkers om intensief mee samen te werken, uw vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven.

Bekijk al onze producten
Elke dag werken wij aan het verhogen van het serviceniveau van de oogheelkundige vakgroep. Dit doen we met zo'n 30 gedreven mensen, waarvan de helft de artsen bezoekt. Kwalitatieve producten zijn daarbij een 'permission to play'. Het is ons team dat het verschil maakt. Ik ben er trots op dat we écht goede mensen hebben. Ik spreek ze dagelijks, iedereen is zichtbaar en iedereen kan hier het verschil maken!
Michiel Cranssen CCO
Michiel Cranssen1