Een nieuwe kijk op innovatieve oogproducten

Rockmed Pharma biedt oogspecialisten, ziekenhuisapotheken en andere oogheelkundige ondersteuners een vernieuwende kijk op innovatieve oogproducten. Verdeeld over verschillende productcategorieën omvat ons assortiment o.a. ongeconserveerde oogheelkundige geneesmiddelen en medical devices. Stuk voor stuk hebben deze producten een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Maak het verschil met onze Green Eye Care multidose-verpakkingen

In de medische wereld maken we veelvuldig gebruik van disposables. Dat leidt tot grote hoeveelheden plastic afval. Voor een belangrijk deel is dit niet te voorkomen. Maar waar het wél kan, maakt Rockmed Pharma zich sterk voor het voorkomen van afval. Bijvoorbeeld met onze ongeconserveerde oogdruppels in Green Eye Care multidose-verpakking.

Ongeconserveerde oogheelkundige geneesmiddelen

Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit ongeconserveerde oogdruppels. Een zeer bewuste keuze, omdat geconserveerde oogdruppels toxisch kunnen zijn voor het hoornvlies en mogelijk op termijn problemen aan het oog kunnen veroorzaken.

Al onze producten zijn ontwikkeld door gerenommeerde internationale farmaceutische producenten. Van de meeste geneesmiddelen die we in onze portfolio hebben, zijn we tevens vergunninghouder.

Rockmed Pharma is graag op innovatieve wijze actief in de farmaceutische wereld. Het leveren van hoogstaande kwaliteit staat bij al onze activiteiten voorop, met een bewuste keuze voor ongeconserveerde geneesmiddelen (generiek+). We gaan altijd voor een prettige manier van zakendoen en waar mogelijk combineren we dat met het realiseren van maatschappelijke kostenbesparingen. En als het nodig is, dagen we hiervoor graag de big pharma uit.
Bas Rockx CEO
Bas Rockx