Een nieuwe kijk op innovatieve oogproducten

Rockmed Pharma biedt oogspecialisten, ziekenhuisapotheken en andere oogheelkundige ondersteuners een vernieuwende kijk op innovatieve oogproducten. Verdeeld over verschillende productcategorieën omvat ons assortiment ongeconserveerde oogheelkundige geneesmiddelen, oogproducten en medical devices. Stuk voor stuk hebben deze producten een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Ongeconserveerde oogheelkundige geneesmiddelen

Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit ongeconserveerde oogdruppels. Een zeer bewuste keuze, omdat geconserveerde oogdruppels toxisch kunnen zijn voor het hoornvlies en mogelijk op termijn problemen aan het oog veroorzaken.

Al onze producten zijn ontwikkeld door gerenommeerde internationale farmaceutische producenten en van al onze generiek+ geneesmiddelen zijn we vergunninghouder.


Rockmed Pharma is graag op innovatieve wijze actief in de farmaceutische wereld. Het leveren van hoogstaande kwaliteit staat bij al onze activiteiten voorop, met een bewuste keuze voor ongeconserveerde geneesmiddelen (generiek+). We gaan altijd voor een prettige manier van zakendoen en waar mogelijk combineren we dat met het realiseren van maatschappelijke kostenbesparingen. En als het nodig is, dagen we hiervoor graag de big pharma uit.
Bas Rockx Managing Director
Bas Rockx